KIK VAGYUNK?

Városi sportfanatikusok, akiknek célja a város sportjellegű használata és fejlesztése, melyet a helyi sportközösségek támogatásán keresztül valósítanak meg!


ÜZENETEINK

- Használd a várost, építsd a várost sportolásra!

- Csatlakozz, vagy építs közösséget, hogy a sport életformáddá váljon!

- Használd a várost, mert sportolni nem csak a konditeremben lehet!

MI A BUG METHOD!?

Mi a BUG method!? A BUG method a Budapest Urban Games szakmai “alkotmánya”, útmutatója. Az alapelvek rögzítése azért fontos, hogy a BUG alapértéki a jövőben is megmaradjanak, bármi is történjen.


CÉLCSOPORTOK

- budapesti sportközösségek

- sportolni szerető, sportolásra nyitott budapesti lakosság

A BUG versenyek a város kihasználatlan értékeire kívánják felhívni a figyelmet úgy, hogy az egyes sportközösségekkel és számukra szervez városi versenyeket, melyek a lakosság számára is elérhetőek. Előbbi csoport számára tehát a megjelenés, a versengésre való lehetőség biztosítása, utóbbi csoport számára pedig a kihívás és a közösségbe integrálás a cél.


“...nem bírtam volna húsz éven át, minden reggel hat órára lejárni az uszodába, ha nincsenek ott a srácok!”

Kiss Gergely

Olimpiai aranyérmes vízilabdázó

SZERVEZÉS

A BUG eseményeit az egyes közösségek részvételével szervezi, a versenyek típusát és tematikáját a közösségek határozzák meg. Az együttműködő közösség és a versenyprogram a BUG sportági fórumán kerül meghatározásra.

HELYSZÍNEK

A város kihasználatlan értékei / figyelemfelhívás alulhasznosított területekre / közösségi fejlesztésre szoruló helyszínek.

VERSENYTEMATIKA

Két lépcsős tematika, vagyis a közösségek számára fejlődést biztosító versenyek szervezése, a lakosság számára pedig a kipróbálás, megmérettetés lehetősége.