Idén - 3 év kihagyás után - újra megnézzük, kik az újgenerációs utcai szertornászok, mert a vírus minden versenyt elsodort, sőt, az országos bajnokság is elmaradt. Legyen tehát a BUG versenye a hivatalos Street Workout Országos Bajnokság 2020. A profi versenyek esetében nálunk hagyomány, hogy bekapcsoljuk a kezdő érdeklődőket, ezért idén is számíthattok street workout közeli, amatőr megmérettetésre, egészen pontosan:

Funkcionális erőpróbát és állapotfelmérést rendezünk a ThorGym szakmai vezetésével!

Két kategóriában várjuk a jelentkezőket: AMATŐR és PROFI kategóriában

Eszköz: HBH RaceCube

Helyszín: Műegyetem rakpart

Időpont: 2020. augusztus 29.

Helyszíni regisztráció:
Profi kategória: 9:00 órától
Amatőr kategória: 10:00 órától

Nevezés: július. 15. 10:00 órától a BUG honlapján.

Street Workout Országos Bajnokság 2020

Regisztráció: A BUG honlapján való nevezés után kérünk titeket, hogy a bemutatkozó anyagotokat (adataitokat, rövid bemutatkozást, versenyzenéteket) küldjétek el a Szabadtéri Testnevelési Egyesület hivatalos címére (streetworkouthun@gmail.com) augusztus 16-ig.

A nevezési díj 2.000 Ft, amellyel a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesületet támogatod! A nevezési díj a helyszínen fizetendő.

Max.nevezési létszám: 30 fő (fiúk / lányok összesen)

ZSŰRItagok és SZEMPONTOK

Szarka Ákos - akrobatika / kötések

Balogh Ádám - statika

Hordós Márk - stílus / koreográfia

Első forduló Minden versenyzőtől (max. 2 perces) zenére koreografált bemutatót fog értékelni a három tagú zsűri (az értékelés szempontjait célszerű a felkészüléskor figyelembe venni). A pontok összesítését követően a zsűri tagok kiválasztják a TOP6 férfi és TOP6 női versenyzőt, akik továbbjutnak a második fordulóba.

Második forduló „PÁRBAJ” jellegű verseny (ffi / női külön párbaj). A 6 versenyző az értékelések alapján párokat alkotnak. Minden párnak 2/2, maximum 1 perces gyakorlatsort kell bemutatnia ellenfelének. A zsűri az összes szempont szerint együttesen, kézfeltartással értékeli és jelöli a számára győztes sportolót.

Harmadik forduló „KÖRPÁRBAJ”. A 3 párbaj, 3 győztese küzd meg egymással a harmadik fordulóban. A zsűri a három versenyzőtől ismét 2-2 gyakorlatsort értékel. A zsűri, a párbajt követően közösen hozza meg a döntést a dobogó helyezettjeiről.

TEAM

Szervezők: TeamBUG

Speaker: Pál Vilmos - Vili (Nyír1Flow)

DJ: Soldier - P

Sportági vezetők: Kellner Viktória & Pál Vilmos

Az amatőr bajnokság (Funkcionális erőpróba és állapotfelmérés) részleteit hamarosan közzétesszük.

lezárva